home LinkedIn Facebook Twitter Instagram search

Dette er et “undermenu”-punkt. Herunder finder du links til interviews og anden journalistisk omtale af forfatteren. Anmeldelser af bøgerne finder du under menupunktet bøgerne. Nyheder finder du under nyheder. Men herunder altså journalistisk omtale:

På udgivelsesdagen for Den polske lykkejæger, den 11. marts 2016, var Henrik Brun i P1 Morgen for at fortælle om bogen. Du kan høre interviewet (som ligger godt 37 minutter inde i udsendelsen) her.

I Dagbladet Informations krimiavis i foråret  2014 er der et længere interview med forfatteren, “Den europæiske dansker”. Du kan finde det på side 10-13 i særtillægget, som du kan læse her.

Den 4. april 2014 braget Kulturnyt på P1 et interview med Henrik Brun om Den finske patriot og skriveprocessen på Bartof Cafe. Interviewet ligger cirka 6 minutter inde i udsendelsen, som du kan høre her.

Den 2.marts 2012 var Henrik Brun og musikeren og entertaineren Niels Hausgaard gæster hos Simon Kvamm i programmet “Simons syvkabale” på Radio24syv. Lyt til første del af programmet her, og til anden del af programmet her.

“En krimi kan også være lærerig” – interview med Henrik Brun i Bøger og Kultur i Kristeligt Dagblad den 9. april 2011.

Midtjyllands Avis bragte den 26. marts 2011 et interview med Henrik Brun omkring Den danske lokkedue og om arbejdet med opfølgeren: Se interview her