home LinkedIn Facebook Twitter Instagram search

Mord i dit hjem, som netop er udkommet, er en samling krimifortællinger med et benspænd. De SKULLE nemlig foregå i forfatternes eget hjem. Det sted, de fleste – forfattere inklusive – forbinder med noget ufarligt. Sådan er det bare ikke altid.

Jeg har selv bidraget med kriminovellen Brændt mand skyr ilden, hvor jeg har valgt sommerhuset i Blokhus som gerningssted. Siden jeg var barn er jeg kommet dér, og om sommeren sidder jeg ofte i Blokhus og Hune og skriver på bøgerne i min krimiserie om journalisten Ketil Brandt. Men handlingen i de foreløbig fem krimier foregår som oftest i udlandet, hvor jeg foretager researchen, så indtil nu ikke har været helt oplagt at inddrage mit lokalkendskab til Blokhus i bøgerne. Med denne opgave fik jeg imidlertid en ide til et plot, der også har internationalt tilsnit, men som helt oplagt kunne foregå i Blokhus.

I Brændt mand skyr ilden brænder en sommerhusejer ihjel den sidste aften, inden han skal til at rejse hjem fra ferie, og efterforskeren Lone Halskov fra Nordjyllands Politi bliver sat på opgaven sent om aftenen, dagen før Sankt Hans-aften.

De seks andre forfattere, som hver bidrager med en kriminovelle til Mord i dit hjem, er Jakob Melander, Stephanie Caruana, Rune Stefansson, Dorthe Annette Hansen, Pernille Boelskov og Thomas Aagaard Skovmand.

Antologi - novellesamling

Henrik Brun
Mord i dit hjem

Byens Forlag 2016

ISBN13 9788792999689

Køb