home LinkedIn Facebook Twitter Instagram search

…mens der er korrekturlæsning…

Så er manus til den næste bog, den fjerde i serien om Ketil Brandt, afleveret og gennemredigeret. Nu er der kun korrekturlæsningen tilbage, inden bogen sættes op på rigtige bogsider!!! Det bliver skønt.

I denne fase (korrektur og opsætning) er jeg helt ude af processen, og det føles faktisk ganske godt efter en intens redigeringsperiode, hvor jeg og redaktøren Sine Norsahl, som mit forlag Turbine har hyret til opgaven, har feinschmecket om diverse detaljer i sprog og handling. Manus har kørt frem og tilbage et par gange med en masse lange aftener til følge, men nu er det toptunet og altså sendt til finkorrektur.

Jeg glæder mig lige så meget, som ved de tre første bøger, måske endda mere. Det har været en hård og intens periode med skrivning i efteråret og langt ind i januar, og inden da med researchrejser til de to lande, hvor bogen foregår: Estland og først og fremmest Finland.

Coveret til den nye bog er også på plads, ligesom titlen: Den finske patriot. Om lidt skal vi igang med flaptekster, anmeldercitater fra de første bøger, og ikke mindst den vigtige bagsidetekst. Og når det er klaret, og både omslag og bogens “indmad” er helt færdiglayoutet, så mangler bare trykningen. Derefter det helt store: At få den færdigtrykte bog i hånden.

Jeg glæder mig!