home LinkedIn Facebook Twitter Instagram search

Den finske patriot og Henrik Brun på Bogforum 2014

På dette års Bogforum (7.-9. november i Bella Center) interviewes Henrik Brun af Ulla Hinge Thomsen om “Den finske patriot” og de øvrige bøger i krimiserien om Ketil Brandt. Det foregår på lørdag den 8. november kl. 13 på Turbines stand C3-004.

Den finske patriot er den fjerde selvstændige bog i serien, og handlingen  finder sted på et tidspunkt, hvor der er diplomatisk krise mellem EU og USA på den ene side og Rusland på den anden. Den kendte russiske homo-aktivist Sevastian Sidorov er fundet myrdet i en sauna i det østlige Finland og sporet peger mod Rusland. Den danske journalist Ketil Brandt bliver sendt til Finland for at dække den sprængfarlige sag og befinder sig snart i et speget spil mellem aktivister, nationalister, den ortodokse kirke, udenlandske ambassadører og inderkredsen omkring den finske præsident. Og alt for sent indser Ketil, hvor farligt spillet er.

De øvrige bøger i serien hedder Den danske lokkedue, Den norske lakaj og Den svenske løgner. Ketil Brandt-bøgerne er solgt til udgivelse i Sverige, Slovenien og Tyrkiet.