home LinkedIn Facebook Twitter Instagram search

Jeg er på vej med en ny spændingsroman

Min kommende bog bliver den første i en ny serie, som udkommer på et nyt forlag. Ketil Brandt er sendt på tidsubestemt orlov

Der har været stille her på siden i rigtig lang tid efterhånden, hvilket skyldes, at jeg har haft travlt med min næste bog. Nu er manuskriptet imidlertid ved at være færdigpudset, og snart får hjemmesiden her et nyt look, hvor også min nye spændingsroman bliver lanceret.

Jeg er endnu lidt karrig med informationerne, men jeg kan godt fortælle, at der bliver tale om en ny hovedperson og dermed en ny serie.

Min hidtidige hovedperson, journalisten Ketil Brandt, er med andre ord sendt på tidsubestemt orlov, men hans tilbagekomst på et eller andet tidspunkt kan selvfølgelig slet ikke udelukkes. Den nye spændingsserie udkommer på mit nye forlag, PeoplesPress, og vi sidder i øjeblikket og roder med de sidste rettelser, udkast til forside, salgsmateriale og alt, hvad der hører med.

Når vi nærmer os udgivelsen skal jeg nok give den fuld skrue med informationer og foromtale. Hvis du er ny besøgende her på siden, kan du læse om de fem bøger i Ketil Brandt-serien herunder eller ved at klikke her. Bøgerne kan iøvrigt sagtens læses uafhængigt af hinanden.

God fornøjelse, og god sommer!