home LinkedIn Facebook Twitter Instagram search

Den polske lykkejæger udkommer fredag

Henrik Bruns nye krimi/spændingsroman “Den polske lykkejæger” udkommer i morgen, fredag den 11. marts. Bogens handling udspiller sig i det aktuelle Europa, som koger af intern strid om flygtninge, økonomisk krise, østarbejdere. Fagforeningsbossen Henning Thisted falder død om efter en konfrontation med en polsk forretningsmand – midt under en demonstration mod polsk arbejdskraft i Danmark. Det lykkes polakken at gå under jorden som en jaget mand, efterlyst af Europol.

Politiet frikender polakken, men alligevel fortsætter han sin vilde flugt. Hvorfor? Den danske journalist Ketil Brandt øjner en storpolitisk og højbetændt sag. Han følger i forretningsmandens fodspor gennem Sverige og Tyskland til Polen. Her vikles Ketil ind i et farligt spil mellem driftige erhvervsfolk, radikale nationalister, politi, efterretningstjeneste og flere af regeringens ministre. For bag den desperate flugt ligger en sandhed, som ikke tåler dagens lys.

Den polske lykkejæger er Henrik Bruns femte internationale thriller. De øvrige bøger hedder Den danske lokkedue, Den norske lakaj, Den svenske løgner og Den finske patriot.